Gisteravond was het weer zover, de minister president kondigde in een live stream een gedeeltelijke lockdown af in verband met het oplopen van het aantal corona besmettingen.
Samen moeten we het doen, samen moeten we proberen het beste er van te maken.

Live streamen

Maar samen moeten we ook kijken naar oplossingen. Als u niet fysiek bij elkaar kunt komen maar toch iets wilt delen dan zijn er veel andere mogelijkheden. Een van die oplossingen is het live streamen van uw evenement/feest/presentatie/cursus.
Ik help graag mee bij het bedenken en uitvoeren van een oplossing op dat gebied. Als 1 mans team met eigen apparatuur kan ik de corona live stream van a-z voor u regelen. Van eenvoudig met 1 camera streamen tot het live switchen van meerdere camera’s. Met of zonder overlays of grafische elementen zoals uw logo of de naam van een spreker in het beeld, tussendoor een filmpje laten zien het is allemaal mogelijk.

Eigen apparatuur

Doordat ik video en audio apparatuur zelf bezit ken ik deze door en door en kan er dus het beste uithalen om uw live stream te verzorgen. Als 1 man team neem ik niet veel ruimte in, en u hoeft geen extra mensen weg te laten blijven. Uiteraard neem ik de corona regel zo veel mogelijk in acht. En omdat ik de technische kant van het verhaal op me neem kunt u zich bezighouden met uw eigen evenement, en de rol die u daarin heeft.

Als er een goede internet verbinding aanwezig is op de locatie zijn er eigenlijk weinig problemen te verwachten. Is er geen geschikte verbinding dan kunnen we altijd terug vallen op een 4G verbinding, dat maakt het allemaal iets minder stabiel, maar de mogelijkheden blijven bestaan. Tevens hebben we de mogelijkheid om de stream ook lokaal vast te leggen, zodat als de stream onderbroken wordt we altijd achteraf de video hebben.